Най-новите лимузини под наем – предложения за всеки вкус и бюджет

Добре дошли в сайта на Лимузини България. Тук ще откриете богат избор на лимузини под наем за всякакъв повод и бюджет, които ще удовлетворят и най-взискателните клиенти. Моля, запознайте се с лимузините, с които разполагаме и ако имате въпроси, позвънете на някой от публикуваните телефони или ни пишете.

Лимузини България е най-големият оператор на лимузини под наем в страната с автопарк от 9 автомобила, всичките наши собствени. Специализираме единствено в най-ефектните на пазара дълги американски стреч лимузини и не поддържаме клас луксозен седан. Мисията на Лимузини България е да осигури на клиентите си незабравими спомени с най-висококачествения продукт в тази тясна, но изключително забавна ниша, доставен в пакет с безупречно обслужване, честни и прозрачни търговски практики и добра воля.

Предлагаме услугите си на територията на цялата страна, но автомобилите ни са разположени приоритетно в градовете София и Пловдив. За лимузини под наем в Бургас, Варна, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Хасково и Северна България моля, обадете се за оферта. Важно е да знаете, че при извънградските курсове НЕ начисляваме като наемно време часовете, необходими за достигане на автомобила до Вашия град, както и тези за връщането му до мястото на гараж. При примерна резервация на тричасов пакет ще получите запазената лимузина за чисто наемно време от три часа в града на събитието Ви.

Cadillac Escalade (16)
Lincoln Navigator (18)
  
  

+ бутилка Freixas Brut

Lincoln Navigator (13)
  
  
  

+ бутилка Freixas Brut

2 x Chrysler 300 (10)
Chrysler 300 (8)
Dodge Magnum (9)
Dodge Charger (8)

+ бутилка Freixas Brut

Lincoln Town Car (6)
  
  
  

+ бутилка Freixas Brut

Cadillac Escalade Moonlight

Най-дългата лимузина-лек автомобил на територията на България. Капацитет 16 възрастни.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Lincoln Navigator

Най-голямата ни лимузина по седящи места – побира 18 възрастни и 21 деца до 8 години. Автомобилът разполага с 22 комплекта предпазни колани.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Lincoln Navigator L

Най-новата лимузина на Балканите, последен модел до 01/2018 година. Капацитет 13 възрастни.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Cadillac Escalade Krystal

Най-голямата лимузина извън София. Позиционирана в Пловдив, но обслужва цяла Южна и Централна България. Капацитет 15 възрастни.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Chrysler 300 Pinnacle

Най-новата и най-голяма лимузина в страната в клас ниски (non-SUV) лимузини. Капацитет 10 възрастни.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Chrysler 300 Krystal

На локация в Бургас. Обслужва ексклузивно Югоизточна България и Черноморието. Капацитет 8 възрастни пасажери.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Dodge Magnum XLT

Капацитет 9 възрастни.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Dodge Charger Interceptor

Полицейски автомобил, модифициран в лимузина. Капацитет 8 възрастни.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Chrysler 300 Empire

Най-голямата лимузина в страната в клас ниски (non-SUV) лимузини заедно с Chrysler 300 Pinnacle. Базирана в Пловдив. Капацитет 10 възрастни.

 

Сравнете ценитеРезервирайте

Lincoln Town Car

Лимузината от първите 5 сезона на предаването “Черешката на тортата”. Капацитет 6 пасажери.

  

Сравнете ценитеРезервирайте

 

 

Климатроник 

Всички модели са оборудвани с двузонов климатроник, който се регулира от клиентите в пасажерската зона

Бар с посуда

Във всяка лимузина на Ваше разположение има от един до три бара с контейнери за лед и пълен набор чаши.

TV + DVD

Системата за визуално забавление включва DVD плейър с от 1 до 5 LCD/LED телевизора според модела.

Аудиосистема

Озвучителните системи в лимузините са атрактивни, в повечето случаи с до 8 канала и отделни сабууфъри.

AUX / USB

Автомобилите клас XXXL, XL и L Ви дават възможност да пуснете собствена музика от USB или външно устройство.

Bluetooth

В избрани лимузини плейърите разполагат с Bluetooth функция и тач дисплей за лесно свързване.

Лимузини

Лимузини България с гордост представя на клиентите си автопарка с най-ниска средна възраст на автомобилите измежду всички оператори на лимузини под наем на Балканския полуостров. Фокусирани сме изцяло върху предлагане на минимум предпоследни модели с тенденция да се движим паралелно с производството и актуализацията на новите модели лимузини в САЩ. Целенасочено не поддържаме коли от поколението от началото на века или 90-те години на миналия век, защото самата им възраст би означавала компромис с продукта. Така лимузините, които ще намерите при нас, са с най-актуалните технологични решения и, респективно, с най-впечатляваща атмосфера като емоционално усещане за клиента.

Авторитетните марки, които поддържаме, са напълно оригинални. Фирмата не разполага с автомобили-реплики. Държим на автентичността и влагаме необходимия ресурс да я осигурим на клиентите си.

Стандартът на компанията за поколенията лимузини, с които работи, определя факта, че Лимузини България предлага както най-високо абсолютно качество, така и най-добро съотношение цена/качество на този вид автомобили в страната. За да се убедите в това твърдение, ви каним да ни посетите и да отделите време да разгледате лимузините на живо. Това е начинът да добиете максимално реална представа за превозното средство, което наемате. Можем да осигурим оглед и демонстрация без ограничение в деня и часа с предварителна уговорка в удобно за вас време.

Работим с лимузини на най-добрите производители в Съединените Щати – Royale Limousine, Moonlight Industries, Pinnacle Limousine, S&R Coach, Krystal Koach и Empire Coach. Тъй като всеки от тях има собствен производствен стил и дизайнерска линия, автомобилите ни са доста разнообразни по вътрешно оформление. Клиентът вече има избор дори по отношение на цветовата гама и дизайна на интериора, както и на светлинните ефекти и на разположението на седящите места и зоната на бара или баровете. Уведомяваме уважаемите клиенти, че най-подходящото за интериорни фотосесии време е светлата част на денонощието, докато максимално запомнящо се преживяване вследствие визуалните ефекти в колите се получава в тъмните вечерни часове.

Интериорът на Chrysler 300 Pinnacle, произведена през 2010 година.

Капацитет

Лимузини България отдава под наем 9 стреч-лимузини с капацитет от 6 до 18 пасажери. Обявяваме вместимостта на всеки от автомобилите на база на максималния брой възрастни гости, които могат да се возят комфортно в задната пасажерска зона. Клиентът следва да съобрази факта, че всеки присъстващ в групата мъж или по-едър човек би повлиял на общия комфорт на пътниците при пълен капацитет. За запазване на усещането на комфорт и лукс съветваме по възможност присъствието в автомобила да се намали с 1-2 души спрямо максималния капацитет, освен при момински партита с изключително дамска клиентела, където комфортът ще бъде запазен дори при изпълване на обявената бройка на избраната лимузина под наем.

При детски партита за деца до 10-11 години вместимостта на най-големия ни автомобил достига по-високи от обявените числа. Най-голямата лимузина в България по брой пасажери – белият Lincoln Navigator, например, притежава предпазни колани за 22-ма души. Поради преобладаващо възрастната клиентска целева група обаче компанията тълкува максималния брой пътници за всеки автомобил като броя възрастни гости, които биха запазили комфорта си по време на трансфера.

Общият капацитет на автопарка е 99 гости, което означава, че Лимузини България може да поеме едри поръчки за големи групи туристи за симултанен трансфер. За агенциите и корпоративните структури, които организират подобни мащабни мероприятия, предлагаме специални условия според конкретните параметри на ангажимента. При всички случаи ценообразуваме всяка такава резервация на лимузина под наем като поръчка на едро със съответните отстъпки.

Съветваме клиентите, чиито концепции изискват повече от три лимузини за едновременен трансфер, да подадат запитванията и резервациите си максимално рано, за да избегнат липси на наличност на конкретни автомобили, необходими за формата. С още по-голяма сила това важи за активности извън София, където е концентрирана по-голямата част от флота ни. В такива случаи с по-тежка от стандартната логистика планиране в аванс би било по-ефективно и категорично в полза на заявителя. Разбира се, да предложим гъвкавост, доколкото не нарушаваме добрата търговска етика спрямо другите ни наематели, остава наш ангажимент.

Събития и поводи

Лимузини България предлага лимузини под наем за огромно разнообразие от празнични, рутинни и професионални събития и кампании: 

  

романтична вечер или предложение за брак / сватба / моминско парти / ергенско парти / бар-тур (pub crawl) / рожден ден или юбилей / детско парти / изписване на новородено / кръщене / сюнет / градски тур / извънградски туристически трансфер / летищен трансфер / бизнес-трансфер / корпоративно парти или тиймбилдинг / фотозаснемане / снимки на рекламен или музикален видеоклип / снимки на филмова продукция / рекламен брандинг

  

Поради индивидуалната специфика на всяко събитие препоръчваме на клиентите си да споделят своите идеи, за да ги развием и допълним на базата на натрупания от фирмата опит с прецеденти от подобен вид. За нас е изключително важно нашата част от празника или кампанията Ви да Ви донесе максимално удовлетворение и ще отделим необходимото време да обсъдим с Вас възможни вариации в изпълнението на резервацията, доколкото те биха могли да бъдат конструктивни и да надградят собствената Ви представа.

Лимузини България разполага с набор от екстри и някои малки хитринки, с които да направи преживяването на групата още по-позитивно и запомнящо се. Като пример можете да ангажирате шофьора с участие в сценарий, така че титулярът на лимузината като получател на евентуална изненада да бъде въвлечен в серия от планирани и добре подредени обстоятелства и сцени.

Според повода за наемане подходящият автомобил или автомобили могат да варират в зависимост от търсения ефект. Ако имате съмнения кое е най-подходящото решение за лимузина за конкретното събитие, с удоволствие ще дадем мнението си по въпроса, след като чуем детайлите по концепцията.

Ценови категории

Лимузини България предлага лимузини под наем в 4 различни категории, диференцирани по физически параметри (размер и пасажерски капацитет), възраст на модела и цена. В най-горните две категории са нашите SUV лимузини, сред които двете най-нови в България и двете най-големи в страната (едната по размер, другата – по вместимост на пътници). Стратегически компанията изостави присъствието си в най-евтиния пазарен сегмент поради силно компромисните конкурентни продукти, които рушат авторитета на услугата в тази целева група. Ориентирани сме към това да предлагаме качествени автомобили на ниска възраст на съпоставими с най-ниските цени на пазара, като същевременно стойността на лимузините ни надвишава осезаемо до неколкократно тази на евентуалните по-евтини алтернативи.

Можете да добиете детайлна представа за принципите на ценообразуване в страницата с ценовите предложения. Тарифата важи за курсове в градовете на местонаходжение на автомобилите. За калкулация по други заявки моля, свържете се с нас по телефон или имейл.

Текущи промоции

Възползвайте се и вземете лимузина под наем на преференциални цени. Предлагаме намаления и облекчени условия в няколко различни аспекти, описани долу. Най-мащабните ни промоции са за ранни резервации за далечни дестинации на най-енергийно-ефикасните ни лимузини. Изчислете своята отстъпка или отправете запитване за оферта.

  

безплатна бутилка пенливо вино Freixas Brut 4* (Испания) с всяка резервация – постоянна промоция
25% отстъпка от цената на извънградския пробег за лимузините в класове XL и XXXL (SUV лимузини) – постоянна промоция
50% отстъпка от цената на извънградския пробег за лимузините в клас L – постоянна промоция
промо-пакети лимузина с екзотичен танцьор или танцьорка с до 50 лева отстъпка – калкулира се според наетия автомобил
10% отстъпка от общата цена на пакет сватба и моминско/ергенско парти – постоянна промоция
0% надценка при зареждане на напитки по желания на клиента на цени на дребно на средностатистически магазин – постоянна промоция
Моминско + Сватба = -10%

Отстъпката се прилага върху цената на всяко отделно събитие, тоест върху пакетния сбор

Моминско + Танцьор = 399 лв.

Цената важи за София за група до 7 дами; цена 469 лева за група до 10 пасажери; лимузина клас L

Ергенско + Стрип-шоу = 549 лв.

Цената важи за София до 11 господа в клас XL;  цена 609 лева за група до 18 пасажери в лимузина клас XXXL

Безплатна бутилка испанско вино

Freixas Brut или Alma de Vid tempranillo rosado 2018 с всяка резервация, подадена през сайта Limousines.bg

Неограничен градски пробег

За резервации в София и Пловдив, както и за пробег в титулярния град на извънградски резервации

Извънградски пробег = до -50%

За дестинации над 200 км от гараж – отстъпка 25% за лимузини клас XXXL и XL и 50% за лимузини клас L